You are here: ANASAYFA // Bebek örgüleri // Tığ işi patik modelleri

Tığ işi patik modelleri

REKLAM

Tığ ile örülmüş harika bebek patik örneklerinin yer aldığı galerimizi kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.Parmak arası yeni patik modeli, hiç görülmemiş ve resimli anlatımları ile harika patik örnekleri.Kurdele ve düğme gibi aksesuarlar ile süslenen bebek patikleri yeni çocuk sahibi olan kadınların çok etkileyecek gibi görünüyor.

Yaratıcılık ve el becerisi bu olsa gerek. Bayanlar istedikleri zaman gerçekten sınırları zorlayabiliyorlar. Her modelden, her desende çeşit çeşit patikler örüp, gerek çocuklarına giydiriyorlar, gerekse satarak aile bütçesine katkıda bulunuyorlar. Evet belki sürekli bebeklerimiz diyoruz ama bu işi sadece bebek giyim ya da çocuk giydirmek – süslemek diye görmemek gerek. Birçok kadın bu şekilde geçimini sağlayabiliyor ya da en azından ailesine katkıda bulunabiliyor. Bu da bizlere, el işinin, biz bayanlar için evde bile para kazanabileceğimizi gösteriyor. Özellikle gül motifli tığ işi patiklerin şirinliği ve sevimliliği bir yana, yeni model bir babet ayakkabı tarzında ya da konverse tarzında örülmüş tığ işi bebek patik ayakkabıları çok harika ve modern duruşlular. Sandalet tarzı patikler ise bence tığ ile örülen en güzel örgü bebek patiği modellerinden biri. Tığ işi ile hazırladığınız bir bebek sağlığı patiğine bir de brezilya ya da kurdale nakışı ile süsler eklerseniz, o patik artık 2012 ye damgasını vuracak bir patik olabilir. Her şey sizin yaratıcılığınız ve el beceriniz ile alakalı.. Kolay gelsin bayanlar..

 

REKLAM

Son Gelen Aramalar:

  • XNAME ARAS
  • tığ işi patik modelleri
  • XNAME AYAKKABI
  • t ii patik modelleri
  • örgü patik modelleri ve yapılışı
  • tığ işi patik örnekleri
  • kolay örgü modelleri ve yapılışları
  • kolay patik örnekleri
  • çoçuk patik modelleri ve yapılışı
  • kolay patik örnekleri ve yapılışı

Etiketler:

Leave a Reply






© 2012-2013 Tüm hakları saklıdır.
Bebek örgüleri