You are here: ANASAYFA // Örgü şapka bere modelleri // Örgü bebek süveter ve şapka yapımı

Örgü bebek süveter ve şapka yapımı

REKLAM

suveter sapka takimi Örgü bebek süveter ve şapka yapımı Bebekler için yine harika örgü elbiseler paylaşmaya devam ediyoruz.Bugünkü konumuz ise bebek süveter ve şapka takımı yapılışı olacak.

Malzeme: şekerim sport
Renk no: 185 (2 yumak)
Şiş no: 3,5
Örgü şekli: düz örgü lastik örgü

YAPILIŞI

ÖN: 88 ilmekle 1 düz / 1 ters lastik başlanır. 15 cm sonra kol oyuğu için her iki yandan önce 3 sonra 2 ve 4 kere 1 er ilmek kesilir. yaka için örgü boyu 23 cm olduğunda ortadaki 12 ilmek birden kesilir. sonra her iki yandan 3 er 2 şer ve 1 er ilmek kesilir. kol oyuğu 13 cm olduğunda ilmekler kapatılır.

ARKA: ön gibi örülür. yaka için örgü boyu 26 cm olduğunda ortadaki 18 ilmek kesilir. diğer sıralarda yanlardan 1 er ilmek kesilir ve ilmekler kapatılır.

YAKA VE KOL KENARLARI: Omuzlardan biri dikilir. yakaya şiş takıp 1 ilmek düz 1 ilmek ters lastik örülür. 7 sıra sonra ilmekler 1 ilmek ters 1 ilmek düz olacak şekilde kesilir. diğer omuz dikilir. kollara şiş takip 7 sıra lastik örülür. 1 ilmek ters 1 ilmek düz olarak kesme yapılır.

ŞAPKA: 115 ilmekle 1 ilmek ters 1 ilmek düz lastik başlanır. 8 sıra sonra, örgü boyu 11 cm olduğunda 2 ilmekte bir 2 ilmek birden örerek eksiltme yapılır. 4 cm sonra tüm ilmekler kapatılır. şapka kısa kenardan dikilir.

PATİK: 54 ilmekle haraşo başlanır. 5 sıra sonra 34 ilmek örülür. geri dönüp 10 ilmek düz 4 ilmek ters 9 ilmek düz örülür. 10. ilmek 2 ilmek birden alarak tamamlanır. tekrar geri dönülür, 9 sıra boyunca aradaki 14 ilmekle çalışılır. 10 ilmek ters 4 ilmek 2×2 saç örgü 9 ilmek ters 10. ilmek 2 ilmek birden alarak tamamlanır. 9 sıra sonra tüm ilmekler düz örülür.

2 arka 2 ön olarak 4 sıra düz örüldükten sonra kurdele için 2 ilmekle bir delik açılır. 1 ilmek dolayarak arttır. 1 ilmek kes. sonraki sıra 6 ilmek ters 4 ilmek düz devam edilir. her yüz taraf örgüsünde 2×2 saç örgüsü yapılır. 2 saç örgü motifinden sonra haraşoya geçilir. 4 cm haraşo ile patik tamamlanır. 2 ye katlanarak dikilir.

REKLAM

Son Gelen Aramalar:

  • LNAME LNAME CHOMIKUJ
  • XNAME DKME
  • FACEBOOK LNAME XNAME
  • LNAME LNAME
  • EURO XNAME LNAME
  • bebek süveter modelleri anlatımlı
  • LNAME LNAME XNAME MODELLER
  • örgü şapka modelleri ve yapılışları
  • örgü bebek şapka modelleri ve yapılışı
  • bebek örgü modelleri ve yapılışları anlatımlı

Leave a Reply






© 2012-2013 Tüm hakları saklıdır.
Bebek örgüleri